Duurstedelaan te Nieuw-Hoograven, Utrecht

Plan je route naar de locatie van het project DSL030 door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:DSL030, Utrecht

Een levendige nieuwbouw wijk met volop voorzieningen

DSL030 verrijst in Nieuw-Hoograven in Utrecht. Een leuke, levendige wijk waar het goed wonen, werken en leven is. Alles wat je nodig hebt vind je in de directe omgeving, zoals winkels, restaurants, scholen, sportclubs en openbaar vervoer zoals het nieuwe station Vaartsche Rijn. Maar natuurlijk ook de gezellige Utrechtse binnenstad is vlakbij. Op de fiets sta je zo op de Oude Gracht!

Dagelijkse boodschappen aan de Duurstedelaan

DSL030 ligt op loopafstand van het winkelcentrum Hart van Hoograven aan de Goylaan. Hier vind je winkels voor je dagelijkse voorzieningen, zoals: een Albert Heijn, een drogisterij, een bakker en een bloemist.

Voor de kids

Heb je kinderen die naar de BSO, kinderdagopvang of al naar de basisschool gaan? Dan is een nieuwbouw woning in DSL030 ideaal! De Brede School ligt op een steenworp afstand van de woningen. Nieuw-Hoograven is een kindvriendelijke wijk met een kinderboerderij en veel speel- en sportvoorzieningen. Voetballen, roeien of korfballen? Het kan allemaal in de buurt.

Lekker uit

Een hapje eten met vrienden of een borrel op een terrasje? Ook dat kan in de buurt als je kiest voor DSL030. Op nog geen 5 minuten fietsen zitten genoeg leuke restaurantjes op Rotsoord, Neerlandia en De Strip. Of wat te denken van dineren op de 10e verdieping van de oude watertoren? Nieuw-Hoograven is hip & happening.

Goed bereikbaar

Duurstedelaan ligt net buiten het centrum, maar is wel prima bereikbaar met de auto, het OV of de fiets. Op 10 minuten fietsafstand ligt het gezellige stadshart van Utrecht. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de A12 die aansluit op de A27 en A28. En dankzij het splinternieuwe NS Station Vaartsche Rijn ben je zo in Utrecht of verder weg.